Helgen som var

I helgen som var hade vi fullt upp :).
På lördagen var vi först ute och plockade 1,5 liter hallon. Sedan på kvällen hade vi över några kollegor till mig och hade lite knytkalas, drack vin och spelade spel. En väldigt trevlig kväll med mycket skratt.


Dolly Parton, ritad under en omgång av Rita & Gissa.

På söndagen åkte jag och maken till Norrköping och gick på en utställning om rymden NASA - A human adventure. Därefter blev det sushi innan vi gick på bio. Vi såg Antman.

Idag måndag startar min två veckor långa semester. Håll tummarna för bra väder :),

Kurs i shetländsk stickning

I början av oktober ska jag till Stockholm på en två-dagars kurs i shetländsk stickning. Ena dagen ska det bli stickning enligt fair-islemetoden (flerfärgsstickning) och andra dagen blir det shetländsk spetsstickning. Ska bli väldigt roligt, har aldrig varit iväg pp något sådant tidigare 😊.

Garninköp

Igår var jag och maken i Malmköping på Torgkväll. Det var lite bondens marknad med inslag av hemslöjd. Vi handlade lite honung och köpte glass.

I Malmköping hittade jag också en mysig garnaffär, med väldigt bra pris på Scarlett från Permin. Jag tänker mig en somrig trekvartskofta. Får se om det hinner bli av i sommar, eller om det dröjer till nästa.homemadebymadeleine.blogg.se

Bakning, stickning, virkning, annat pyssel

RSS 2.0